Freebies | Opening Image

Assalamualaikum dan annyeonghaseyo! Haha, tak tahulah kenapa Qay sangat baik hati hari ini. Qay nak bagi freebies lagi ! Hari ni, Qay nak kasi followers Qay je tau ! Kalau anda bukan follower Qay, tak dibenarkan ambik sama sekali. Kerana, follower dah bertambah setiap kali Qay log in. Tapi takdelah "setiap kali". Okay, sebab itulah Qay baik sejak kebelakangan ni >.< Tapi, exam is killing me, so kalau Qay nak online jadi teragak - agak. Okay, kalau nak ambik, kena bagitahu dekat comment yang anda adalah follower Qay. Okay, jom kita tinjau ;
Okay, lawa tak? Sorrylah kalau terbesar sangat. Ada dua pilihan ; "Welcome to my blog" atau "Just Click" Okay, pilih - pilih. Free ni. Dan hanya ada lima pilihan warna ; Biru, Merah, Gold, Ungu dan Hijau. Okay, itu saja and, kalau nak tahu ini guna untuk apa, ikut tutorial >>INI<< ataupun >>INI<< Okay, annyeong, chinguyaa !

Qay tukar lagu Amazing :3

Comments

  1. mana awak dapat cursor kecik tu ? :}

    ReplyDelete
  2. Qayy, kita amek satu kayy :)

    ReplyDelete
  3. Saye hamek satu tau. Thanksyouu :)

    ReplyDelete
  4. Take One . Thanks >,< Bella follower gay :)

    ReplyDelete
  5. Hey2.. I'm trapped in your world..

    I'm very jealous look your world..

    Everything in here very perfect..

    I like it!!

    My name is ...........

    You just wanna complete it?

    Just came to my blog to know it.. hihihi..

    Bye2.. Aneyohaseyong..

    ReplyDelete

Post a Comment

You may criticise (or just don't) as well