Freebies Profile Blogskins

Assalamualaikum. Hari ni nak bagi freebies blogskins profile. Qay tak pandailah nak buat tutorialnya, tapi Qay bagi freebies ni, nanti editlah. Ye?! Then, bawah tu Qay ada kasi CODES PREVIEW. Jadi, kalau nak tukar freebies yang Qay bagi, refer lah code - code tersebut.

ALL CODES PREVIEW;
i166.photobucket.com/albums/u103/icecool1987/label1.png - item 1 - 15
i166.photobucket.com/albums/u103/icecool1987/label2.png - item 16, 17
i166.photobucket.com/albums/u103/icecool1987/label3.png - item 18

1. .logo{}
2. .navsearch{}
3. .footernavright{}
4. .footernav{}
5. .footer{}
6. #my_favorites{}
7. #my_comments{}
8. #user_profile_ad{}
9. #my_skins{}
10. #friends_skins{}
11. .tabs{}
12. .tabSelected{} + b{}
13. #user_profile_about{}
14. #user_profile_avatar{}
15. #user_profile_info{}
16. .topnav{}
17. #profile_skins{}
18. .body{}

FREEBIES TIME;
One - http://freetexthost.com/piyt3apask
Two - http://freetexthost.com/0kcwzwzkr6

Okay, pilih mana satu antara dua tu dan edit sendiri. Huahua. Kalau ada masalah IM Qay dekat Facebook. Then, kalau nak request pung boleh. Semua kena IM. Sebarang request di shoutmix tidak akan dilayan ;p
I will make more soon! Huahauahauhaa ;D

Comments

  1. Emm,Qay,Dyra dah bukak dah link freebies yg Qay bagi tu,tapi bila kita dah copy-paste code tu kat dalam kotak tu,code tu kita nak paste kat mana pulak ?

    ReplyDelete
  2. Actually, kotak biru yang Qay suruh pergi tu untuk lagi senang edit. So, kalau tak nak edit, pergi www.blogskins.com/settings dan dekat about me, copy code yang Qay kasi.

    ReplyDelete
  3. thanks qayyum ! dah lama cari code ni :)
    tyvm !

    ReplyDelete
  4. kayh,thanks Qay for sharing this :)

    ReplyDelete
  5. kalau nak ilangin temang bagaimana?

    ReplyDelete
  6. Kalau nak tukar balik uang asal macam mana ?

    ReplyDelete
  7. @Irdina; Tukar balik uang asal? Apakah?

    ReplyDelete

Post a Comment

You may criticise (or just don't) as well