Freebies: Blogskins Profile Part II

Image
Hello guys! Like I said, I will give some freebies for your blogskins' profile. Yang first tu yang terbaru punya Qay buat untuk freebies ni. Yang second pulak itu code dah lama. Code yang sekarang Qay guna. Nanti nak tukar. Kikiki :3 Tapi, disebabkan Qay dah banyak sangat buang masa sebab buat code ini, then folio tak tersentuh pun. So, nanti-nanti aje lah. Kalau nak tahu ceman nak letak code or easier way to edit, tekan aje link codes tu. Then, kalau ada sebarang pertanyaan just ask me lah, on facebook or twit! Okay bye o/