Freebies: Blogskins Profile Part II

Hello guys! Like I said, I will give some freebies for your blogskins' profile. Yang first tu yang terbaru punya Qay buat untuk freebies ni. Yang second pulak itu code dah lama. Code yang sekarang Qay guna. Nanti nak tukar. Kikiki :3 Tapi, disebabkan Qay dah banyak sangat buang masa sebab buat code ini, then folio tak tersentuh pun. So, nanti-nanti aje lah. Kalau nak tahu ceman nak letak code or easier way to edit, tekan aje link codes tu. Then, kalau ada sebarang pertanyaan just ask me lah, on facebook or twit! Okay bye o/

Preview / Codes


Preview / Codes

Comments

  1. Saye nk pakai ye.. Lawa and simple ;D

    ReplyDelete
  2. hi Qay, thanks for the great profile codes. I'm using the first one, very nice :)

    ReplyDelete
  3. heyho , itew guna yg no 1 tu kays . nice

    ReplyDelete
  4. Qay, Yumi pakai yg no 2 tu . Kenapa takboleh edit profile dah? T.T

    ReplyDelete
  5. Yumi; hek. Tak boleh? aiyook tak tahu

    ReplyDelete
  6. Qay, Yumi dah dapat remove dah.

    ReplyDelete
  7. Makasih kak .. Aku pakai ya kak .. ^^

    ReplyDelete
  8. Qay, acano nak letak gambar ni? Acano? Cer ajar :3

    ReplyDelete

Post a Comment

You may criticise (or just don't) as well