Fictions.

This will be the poster of my first oneshot ;~; So buruks

//Bahasa Malaysia is cool//

Haha, assalamualaikum. Tadi Qay baur update belog fanfiction Qay. Sungguh buruks ;~; Qay rasa sama je kot dengan blog Qay yang ini. Yelah, dah tu, guna code sama. Ketandusan idea. Ahhhh. This love is ours pun belum tahu nak sambung cemana. Hehe, sebenarnya berlambak idea tapi bab nak mengarang ni. Letih eden. Waaa. Tengok atas, tengok atas *tunjuk gambar atas* Hoho, buruk en? That will be the poster of my first oneshot. Qay buat baru separuh so, korang berjanggut lah tunggu Qay nak siapkan oneshot tu. Haha, Qay rasa couple Jiyeon dengan T.O.P sungguh tidak sesuai. Tapi,.. heh biarlah. Eden malas nak buat poster. Tunggu Photoshop loading macam siput vavi!

Tadi masa update blog FF, Qay sekali gus buat Foreword untuk TLO, haha. Dah buat 7 chapters baru nak buat foreword. Apa kejadah lah aku ni --' Tapi niat nak buat foreword ni sebab nak menyeragamkan lagi blog tersebut. Eceh ayat. Memang itulah objektifnya. Oh, Foreword tu Qay buat tarik dia 10 Februari 2012, so kalau yang follow blog Qay tu, takkan tahu kot kalau Qay ada buat bendalah tu. Anyway, kalau nak pergi sangat blog FF Qay yang buruk lagi menakutkan, lmao. Ha, click this link:
LIKEMEASU
Hehe, then kalau nak baca Foreword yang Qay bebel tadi tu,.. haha, pandai-pandai lah cari. Wikiki :3 Okay, annyeong o/

Comments

Post a Comment

You may criticise (or just don't) as well