Posts

Showing posts from September, 2012

crawling, frowning, haunting.

Image
Assalamualaikum. Hello. Wait a moment please, I wanna cry. *cries*


Okay, beb. Sorry sebab dah lama tak post lah kononnya. Ceh, betul lah dah lama tak post, kan? So, hari ni jelah saya dapat meluangkan masa bersama kamu, kamu, kamu, dan kamu semua ini yang comel dan molek dan cantik lol (saya tahu BM saya teruk, k). Actually, saya sedang bercakap sendirian bersama lap-top kesayangan ku ini. Eh, bukan laptop tapi blog. Yeh, blog. Terlupa deh.

Hari tu, hmm. Bila? Halah bila-bila jelah. K, hari itu kami (saya dan classmate) ada dapat hadiah daripada sekolah. Hadiah apa? Hadiah lawatan sambil belajar di UiTM Shah Alam, MSU Selangor dan Bangunan Karangkraf di Shah Alam juga. Actually, kami menang Kelas Terbersih untuk sesi petang, hehe.

Bestlah jugak lawatan tu. Tapi sangat memenatkan sebab tak teratur...hmm. Dah lah 3 kelas yang pergi. Nasib baik kelas kitaorang cuma ada 24 orang (FYI, KAA sikit je). Tapi dicampur dengan 5H dan 4G, makin jadi kelam kabut lol sebab ramai sangat. Perit.


Tapi…

come on don't leave me like this

Image
Hai.

Sebelum saya mula, saya nak tanya ni. Betul ke Bahasa Malaysia saya teruk, tunggang langgang dan sebagainya? Betul ke, kawan-kawan? Hmm, redha dengan takdir jelah. Okay, pertama sekali hari ni saya nak meminta maaf atas ketidak hadiran saya selama seminggu (lol ini bukan kelas). Hmm tak tahu lah alasan apa pulak untuk kali ini hehehe. Sebenarnya, tak ada benda yang nak dicakapkan pun dengan kamu semua ni. OTL

JUJUR. Okay sejujur-jujur nya dari dalam hati liku belit ini. (LOL apakah -_-) Saya tak update fanfic pun. Jahat tak saya? Hmm, nak nangis. Sebab apa? Sebab saya malas lah, apalah korang ni. Keh, malas nak berbahasa buku lol apakah. Macam mana lah kawan BBB tak gelakkan BM saya. Okay fine lain kali haku tulis dalam BI baru tau. Tapi kalau tulis dalam BI bukannya ada sesiapa yang baca kan? Yelah, saya merapu meraban je dekat blog ini. Tak ada apa pun kan?

Tutorial? Eleh tutorial saya pun bukannya berguna sangat. Banyak feedback mengatakan tutorial saya susah nak faham, susa…

ho hem jeh

Image
Hari ni saya nak tulis dalam BM. tsk tsk semalam semalam semalam semalam semalam semalam semalam semalam punya hari T^T omg /creys/ maafkan saya kerana menggedik di blog saya sendiri. Okay, saya tak wish birthday Baro dan saya sangat terkilan sebab saya tak save date and and and, to be honest saya tak ingat pun birthday dia ;A; what happened to meh T^T dan... baru hari ni nak tahu-menahu, ambil kesah about B1A4. Jahat tak saya? Okay, pukul lah saya ni sob sob. Pukul lah T^T tak kesah pun. tsk tsk

Hmm, ini pun baru nak upate blog. BARU, keh. Fanfic pun dah lama terbiar. Tak tersentuh walaupun sehama jua, cehh. tak adalah, saya adalah buat satu dua episod hm. Macam tak best je tapi... so what? Maafkan hamba kerana menjadi sangat tidak tentu arah malam ini. Sehinggakan untuk menulis menggunakan bahasa Inggeris pun tidak kuasa lagi. Lol, tak ada maknanya. Dah lah BM aku teruk. Cincai concai~

Talking about BM, result ujian Selaras haritu dah keluar. Eh, belum keluar cuma kitaorang dah dap…