come on don't leave me like this

Tumblr_mahvgosdw81rxhr15o1_500_large
My baby has grown up /pats head/
Hai.

Sebelum saya mula, saya nak tanya ni. Betul ke Bahasa Malaysia saya teruk, tunggang langgang dan sebagainya? Betul ke, kawan-kawan? Hmm, redha dengan takdir jelah. Okay, pertama sekali hari ni saya nak meminta maaf atas ketidak hadiran saya selama seminggu (lol ini bukan kelas). Hmm tak tahu lah alasan apa pulak untuk kali ini hehehe. Sebenarnya, tak ada benda yang nak dicakapkan pun dengan kamu semua ni. OTL

JUJUR. Okay sejujur-jujur nya dari dalam hati liku belit ini. (LOL apakah -_-) Saya tak update fanfic pun. Jahat tak saya? Hmm, nak nangis. Sebab apa? Sebab saya malas lah, apalah korang ni. Keh, malas nak berbahasa buku lol apakah. Macam mana lah kawan BBB tak gelakkan BM saya. Okay fine lain kali haku tulis dalam BI baru tau. Tapi kalau tulis dalam BI bukannya ada sesiapa yang baca kan? Yelah, saya merapu meraban je dekat blog ini. Tak ada apa pun kan?

Tutorial? Eleh tutorial saya pun bukannya berguna sangat. Banyak feedback mengatakan tutorial saya susah nak faham, susah nak diikuti dan susah nak dipelajari (tema kali ini sekolah ke apa?). Eh, talking about schools... kehhhh esok dah sekolah. Malasnyaaaaaaaaaaaa. Hari Jumaat lepas saya tak peri sekolah pun. Hehehehehe //Over je haku tulis dalam blog nak pergi wakakaka

Hmm, lagi nak tulis apa? Oh wajah baru! Yes, saya ada wajah baru hehehehehe wajah yang putih licin dan tidak berminyak. And the most important, tiada jerawat. Hahahaha eh... bukan muka haku lah. Ni ha, my blog. Dia pun ada wajah jugak. Tak percaya? Yang hengkau tengah tengok ini apa, duh? hahaha (sorry if this sounds rude) Seperti biasa, saya suka warna yang cerah iaitu putih. Disebabkan itu tema kali ini juga berwarna putih diwarnakan dengan biru, hijau dan merah halus serta strip hitam memanjang di sebelah kiri. Cehh lawo tak?

Buruk? Okay... saya sedar.

Tahulah blog saya buruk tsk tsk. Dan tiada apa-apa yang berguna pun kan? Hmm, rasa lifeless pula ;_; eh apa aku ni. Hokei, kali ni post saya tiada dicalitkan dengan apa-apa hiasan seperti BOLD, ITALIC dan sebagainya hm sebab tiada mood di malam hari.

Nah gambar my baby :3

Tumblr_mahwfifs4x1rxhr15o3_500_large
Saya tahu dia comel

Okei, bai!

Comments

Popular posts from this blog

Merdeka

QUICK UPDATE

Indifferent