Segmen: Whoopers 1st Anniversary

Image
Nyatakan waktu mula-mula meenyertai Whoopers dan pandangan pertama anda mengenai Whoopers. Hehe, actually Qay tak tahu nak mula macam mana. But I will try. LOL, buat last minute ;_; Dah nak pukul 12 huaa rasa nak nangis haha. Okay, qay kena invite join group ni oleh Adriana Farhana. Dulu en, dulu en, kitorang co#$%&le and dia salah seorang ahli Whoopers. Dia pernah cerita yang dia ceritakan masalah dia dengan qay dekat Whoopers huaa. Then satu hari ni dia add qay dalam group tu hehe. Dan sekian~ First post dekat Whoopers, qay punya post je dah dapat 100+ komen. Okay itu gila memang gila sebab Whoopers Family semua SPORTING okay. Macam-macam diorang bual sampai tak terlayan haha. Tapi en, the special is Newbies dalam Whoopers ni kedatangannya disambut meriah. Bukan qay sorang je ._.v Oh, pandangan. Masa kena add tu, qay layan je semua orang and ada jugak dalam otak tu cakap, "This is just another groups..." Tapi ini bukan sembarangan 'another group' heh. They'…

I got ma bebi

Hai uolls. I've got my 3rd Album already. Lol, tepat-tepat kena nombor tiga tu. Album ni album ketiga yang qay beli and album ni jugak album mini B1A4 ketiga. Wuu ;u; Sorrylah qay tak tempek poster dekat gambar atas tu hehe. Cuba teka photocard siapa yang qay dapat?! Gongchan omg ._. omg ._. omg ._. o m g h e l p i  w a n t t o k e r a i huaa Lulz me. And Valoa Records gave me another free photocard omg. Maybe for my next purchase :3 I love VR! You can get this HERE. Okay that's all byebye \o/

Freebies: Flash Player Code

Image
Hi you all. Today I'm so glad to give you somehow-I-called-it-freebies. LOL I'm actually not that glad but pretty kinda glad lol what am I saying....this is happens because someone had opened my Page Source just to see some codes. Maybe for the entire codes and I'm also KINDA mad and angry lol same meanings -.- Well, they're people who don't know how to respect me. They treat me just like a bullshit. And I'm like..... drowning (?) Wait, no. It is DIS-A-POINTED and I don't feel anything at all, tbh :/

Okay, here you go, followers </3

ALL THESE CODES ARE AVAILABLE FOR BOTH DESIGN AND CLASSIC TEMPLATE. ALL COPYRIGHTS ARE ALL RESERVED. PLAYER PIMPED FROM STRANGECUBE AND NEOLAO PRODUCTION. PLEASE, YOU MUST BE ONE OF MY FOLLOWER FIRST. JUST DON'T MAKE LIKE THESE ARE YOUR OWN CODES.

<style>.player{margin: -2px 0 0 -5px;width: 22px;height: 15px;background: transparent;overflow: hidden;float: left;}​</style>
<div class="player">
&l…

I am sorry, mianae.

Image
Assalamualaikum :)
Hai. Awak. Awak. Awak. Buat. Apa. Tu? Hik. Saya. Saya. Saya. Nak. Minta. Maaf. Hm. Boleh. Tak. Maafkan. Saya. Hmm. *duckface* Hmm *duckface* I got 5 days MC *duckface* *peace* LOL, maafkan saya. For what? Sebab saya dah lama tak tulis entri a.k.a entry a.k.a post a.k.a pos. Ek? Pos tu bukan Pos Laju tu ke? Aduhai, innocent nya. Maafkan saya sekali lagi. Maafkan lah saya ye :c Saya pun tak tahu kenapa ia boleh terjadi. Kerana apa, mengapa, bagaimana dan apakah (?)


Annoying nya. Sorry, okay ia bermula dari dua bulan lepas.....
Sebelum Hari Raya Adha haritu, Anis a.k.a my mami a.k.a umi a.k.a mummy a.k.a mommeh post something dekat wall BBB (FB Budak Budak Blogger). Pasai pa? Secret okay, tak boleh bagitahu ._.v Time tu, disebabkan umi tak nak ada seorang budak dalam BBB tu tau, umi pun suruh kawannya buat Group Chat. Hek, qay join group tu lambat sikit. Qay rasa yang mula-mula join, Mai, Mida, Ain dengan Wani je kot. Eh entahlah dah lupa, harap  maaf.


Ha, disebabkan G…

o ppali ppali or i'll slap you

Tag: Nur Hazwani, Anis Hadi, Ainn Rdtl dan Syasya Aqilah

So, this is it guys:

20 kebaikan korang yang dapat aku kenal pasti adalah \jeng jeng jeng/ Nothing. Lol, tak ah.

Wanoi:

Kaki perli yang awesomePandaiKayaBaikFunny Umi: BaikMemahamiCantikPandai menguratKaya Adik Ain: PandaiTembamKuat/BeraniComelTinggi ;o; Caca: PandaiCantikFriendlyAwesomeCool
Okay tamat.
p/s This is Truth or Dare -.-