Segmen: Whoopers 1st Anniversary


  • Nyatakan waktu mula-mula meenyertai Whoopers dan pandangan pertama anda mengenai Whoopers.
Hehe, actually Qay tak tahu nak mula macam mana. But I will try. LOL, buat last minute ;_; Dah nak pukul 12 huaa rasa nak nangis haha. Okay, qay kena invite join group ni oleh Adriana Farhana. Dulu en, dulu en, kitorang co#$%&le and dia salah seorang ahli Whoopers. Dia pernah cerita yang dia ceritakan masalah dia dengan qay dekat Whoopers huaa. Then satu hari ni dia add qay dalam group tu hehe. Dan sekian~ First post dekat Whoopers, qay punya post je dah dapat 100+ komen. Okay itu gila memang gila sebab Whoopers Family semua SPORTING okay. Macam-macam diorang bual sampai tak terlayan haha. Tapi en, the special is Newbies dalam Whoopers ni kedatangannya disambut meriah. Bukan qay sorang je ._.v Oh, pandangan. Masa kena add tu, qay layan je semua orang and ada jugak dalam otak tu cakap, "This is just another groups..." Tapi ini bukan sembarangan 'another group' heh. They're family =3=
  • Letakkan nama bias dan nama-nama madu anda jika anda.
LOL ini tak boleh blah sebab 'madu' tu ;_; Qay sebenarnya tak pernah ambik tahu siapa madu qay hua. Tapi qay senaraikan Bana yang rapat ah =3= Sharifah Sofia, Nur Rasyidah dan Filda Nur Khalis (noona). Oh my biases are Cha Sunwoo, Gong Chansik, Jung Jinyoung, Lee Junghwan. Kesian CNU ;_;
  • Senaraikan 5 Whoopers yang rapat dengan anda dan nyatakan sebabnya.
Qay rasa qay rapat dengan raaaaaaaaaaaaaamai whooperssssssssssssss hehe. Tapi kena LIMA je, so janganlah nangis kalau tak ada nama korang tau tau /peluk korang/ lol ini group hug ke apa? Lol donno huaa T^T 

First, qay of course rapat dengan BANA a.k.a madu lol Sofia dengan Syidah hehehehehe sebabnya ialah diorang BANA. Dan dan dan Sofia tu lawak gila keh dah ah pervert comel haha Syidah pun comel semua comel \o/ Then Qay rapat dengan Hyung of Whoopers, Hafiz Zulkafly. Hyung ni qay rapat dengan dia sebab hyung jelah lelaki yang active dekat Whoopers tu and and Hyung ni baik. Hehe next is Elin! Elin atau Adelina Amin hehe. Qay dulu-dulu-dulu-dulu paling rapat dengan dia tapi sekarang dah tak lol muka tak cuma jarang. Sebab lama betul tak bertegur, betul tak Elin? And lagi sorang ialah Nabilah Nuna dengan Nana Nuna. Dua-dua N :3 Okay, lebih lima. Sorry, Darla noona ._.v Qay sayang sangat dengan Nuna qay sebab diorang lebih berumur dan qay sangat respect dan qay....k. Tak tahu. Tak tahu ah qay masih rapat lagi ke tak T^T 

Sebenarnya ada ramai Whoopers yang qay dah lama kenal tapi disebabkan lama tak bertegur dan dan dan diorang tukar nama....qay tak ingat. Maaf korang /nangis/
  • Upload sahaja gambar kenangan mengenai anda dan juga Whoopers.
Hehe ini ada sebenarnya tapi qay tak nak letak sebab gambar tu classmate qay yang upload dekat Whoopers. Nama dia Aida ._.v Dia memang kuat mengata qay dekat Whoopers =3= Habislah rahsia qay dalam kelas dibagitahu haha. K, ada satu gambar tu......tak nak letak sini hua. Okay, skip.
  • Sertakan sebuah lagu atau music video yang membawa erti Whoopers bagi diri anda.
Qay pilih lagu Paradise ni sebab sebab sebab...dulu qay Insirit masa mula-mula join Whoopers hehehe dan lagu ini sangat bermakna. Tacing gitu. Sila menangis T^T


Okay, Adios!

Comments

  1. terharu qay mention nama hyung. qay pon satu satu nya dongsaeng hyung (laki) yang paling hyung rapat. qay banyak tolong hyung dalam coding blog :) sayang qay ketat ketat. lol. #Whoopers1stAnniversary

    ReplyDelete
  2. HIHI =3= Sayang hyung jugoxxxxx lulz

    ReplyDelete
  3. qay mention nama syidah ke? :O

    ReplyDelete
  4. terharu gila TT_TT thanks qay! :'D

    ReplyDelete
  5. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa; nama eden pun ada kat situ baru perasan lol thanks eh kenapa noona? eden masih muda hahaha U_U thanks *bow*

    ReplyDelete

Post a Comment

You may criticise (or just don't) as well

Popular posts from this blog

Merdeka

QUICK UPDATE

Indifferent