Posts

Showing posts from December, 2012

Posters Graphics Challenges

Image
Assalamualaikum. Eheh

This kid is so 'perasan' yang poster dia lawa (lah) sangat sampai nak tayang dekat blog. Wait, this is my blog, I don't care. It's up to readers to choose to read it or not. Am I right here? Oh sorry, I was so tired. Hence, that the reasons why I don't showing up for a while.  Ah yeah, I make this just for fun. Don't take it too serious. Okay let's get this started. Top 10 biases list [Korean/Japanes/others] BaroGongchanBaekhyunJinyoungSandeulAronMinhyunJustin BieberMyungsooCNU Actually, for a boy like me, It's very hard to make a bias list. And sorry, I don't put any girls there. Because... some of Whoopers will know why. But ermmm LOL whatever.

Tasks list
Introduce yourself or your interests using bias' 4 photo. Make it as a romcom poster/graphicMake a light angst/romantic poster using bias' 8 photoMake a romcom poster/graphic using bias' 1 photo with 4 different colorsMake a romantic/angst poster using your otp …

안녕하세요.

Image
Assalamualaikum.

YAHHHHHHHHHHHH! Hello guys! My god. I guess this is the third (or forth something) template I did for this December. Wow, I really have a very very very vacant holidays. *sigh* I know, it's boring. YEAH! I told you, I know that. B-O-R-I-N-G. But... maybe not. Hehe, why? Let's see.

Saya tahu saya jarang post entri dekat sini selepas 1 Disember, I guess. Actually, masa tarikh tu, saya hantar kakak saya pergi Machang, Kelantan. Any Kelantanese here? My akak dapat UiTM dekat sini. Eh, wait... bukan saya yang hantar. It's my dad. To be exact, kami (ayah, ibu, saya, adik dan kakak no. 2) hantar kakak sama-sama. Ha, satu famili ikut pergi Kelantan.

Nak tahu tak?


Qay sebenarnya tak nak pergi, nanti rindu internet. Dah lah qay tak ada broadband *muka seratus sen*. Tapi... heh. Bestlah jugak. Selama 2 hari percutian tu... rasanya tak ada yang menarik selain keropok  lekor and their slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang! Yeah, those slang such as ambe, kawe, abe, beng etc. I fo…

Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah

Image
Hello! I've been tagged by my dear umi on this post: http://swe.et/1sd3 Okay, let's just be straight to the questions;
Bila korang mula minat KPOP?
Pada akhir tahun dua ribu sebelas (2011).

Bias korang yang pertama korang minat siapa?
Dongwoon dari BEAST.

Korang ada berapa bias?
Let me count; Ada 5 semuanya yay \o/

Top 3 bias korang siapa? 
1) Cha Sun Woo. 2) Gong Chan Sik. 3) Byun Baek Hyun.

Kenapa korang minat dia?
Siapa 'dia' tu? Haha well sebab mereka sangat berbakat dan comel ; - ;

Macam mana boleh minat dia?
Again, siapa 'dia' tu ;~; Baro, sebab he's full of cuteness. Gongchan, sebab dia sangat matang dan comel dan mygod. Baekhyun, sebab...... I love his voice.

Gambar bias korang yang PALING korang suka?
Bias mana satu? Tiga-tiga ye.



Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?
Baekhyun;- Lagu MAMA.
Baro;- Lagu Hey Girl.
Gongchan;- Lagu Tried to Walk.Apa yang special pasal bias korang tu?
Mereka sangat comel, comel dan comel.

Group KPOP mana yang kora…

el ow el

Image
Hi uolls. This is just a tester. LOL, anyway my dad bought me a couple of bunnies! Yeah, one male and one female. They'll make baby bunnies! OMG I can't wait ;_; Oh yeah, new look. Well, hehehehehehe okay bye o/ Annoying me.