Segmen: I Adore My Bias by Amni dan Dalilah

CLICK TO JOIN.

Hello! I've been tagged by my dear umi on this post: http://swe.et/1sd3 Okay, let's just be straight to the questions;
  • Bila korang mula minat KPOP?

  • Pada akhir tahun dua ribu sebelas (2011).

  • Bias korang yang pertama korang minat siapa?

  • Dongwoon dari BEAST.

  • Korang ada berapa bias?

  • Let me count; Ada 5 semuanya yay \o/

  • Top 3 bias korang siapa? 

  • 1) Cha Sun Woo. 2) Gong Chan Sik. 3) Byun Baek Hyun.

  • Kenapa korang minat dia?

  • Siapa 'dia' tu? Haha well sebab mereka sangat berbakat dan comel ; - ;

  • Macam mana boleh minat dia?

  • Again, siapa 'dia' tu ;~; Baro, sebab he's full of cuteness. Gongchan, sebab dia sangat matang dan comel dan mygod. Baekhyun, sebab...... I love his voice.

  • Gambar bias korang yang PALING korang suka?

  • Bias mana satu? Tiga-tiga ye.



  • Suara bias korang dalam lagu/cerita apa yang paling korang suka?

  • Baekhyun;- Lagu MAMA.
    Baro;- Lagu Hey Girl.
    Gongchan;- Lagu Tried to Walk.
  • Apa yang special pasal bias korang tu?

  • Mereka sangat comel, comel dan comel.

  • Group KPOP mana yang korang paling minat sekarang?

  • B1A4, semestinya.

  • Music video KPOP yang paling korang minat apa? Nyatakan sebab.

  • Black & White - G.na. Sebab MV tu sangat comel, comel dan comel ;-; Suka Jinwoon dalam tu.

  • Korang pernah tak pergi showcase/konsert diorang? 

  • Tak. Maybe one day.

  • Album KPOP apa yang korang ada sekarang?

  • For now saya ada: 1) B1A4 First Ignition Special Edition. 2) Tried to Walk. 3) Mirage: Sexy Love.

  • Kalau korang diberi peluang untuk ke Korea..bias mana yang korang nak jumpa dulu?

  • GONGCHAN! Mygad ;-;

  • Andai kata 3 ultimate bias korang tu baca post ni.. apa ucapan korang untuk dia?

  • "Semoga perhubungan kita kekal selamanya." maybe :/
So... I'll tag: Fatin, Mai dan Syidah.

Adios.

Comments

  1. hye Qay. thanks for joining my segmen. Saya pun minat Gongchan. hehe^^

    ReplyDelete
  2. heeeeee mana boleh minat Channie lulz

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama! ^^v
    http://lifemustgoon-yeah.blogspot.com/2012/12/segmen-i-adore-my-bias-by-amni-and.html

    ReplyDelete
  4. DARI SEGMEN YANG SAMA :)

    http://jjikjjikl.blogspot.com/2012/12/segmen-i-adore-my-bias-by-amni-and.html

    ReplyDelete

Post a Comment

You may criticise (or just don't) as well